O femeie a descoperit chipul lui Iisus pe un prosop abia spalat!

O femeie a descoperit chipul lui Iisus pe un prosop abia spalat!
Data publicarii: 20 Aprilie 2011
Data actualizare: 20 Aprilie 2011
O instructoare de dans in varsta de 31 de ani, din orasul britanic Coventry, sustine ca pe unul dintre prosoapele ei de ceai a aparut fata lui Iisus Hristos.

Roisin McCourt a spus ca fata lui Iisus a aparut pe o pata de pe unul dintre prosoapele ei. Femeia a facut descoperirea dupa ce si-a spalat prosopul in casa ei din Coventry, Anglia. Astfel instructorul de dans sustine ca este un semn de la Dumnezeu.

"Sunt catolica, dar eu nu sunt extrem de credincioasa. Nu obisnuiam sa mergem la biserica in fiecare weekend, insa dupa ce am gasit minunea mi-a intarit cu siguranta credinta", a declarat aceasta.

"Cand l-am scos nu-mi venea sa cred", a mai spus ea ziaristului. "Am vazut ca este Iisus imediat. Am luat imediat si am aratat si sotului meu care a fost de aceeasi parere cu mine".

"Eu nu stiu nici macar de unde este acea pata deoarece nu am vazut-o in momentul in care am pus la spalat", a mai adaugat Roisin McCourt.

Pentru multe persoane, un prosop patat este o indicatie ca trebuie sa utilizeze un detergent de rufe mai puternic. Dar pentru McCourt, murdaria a fost un semn spiritual foarte puternic.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies