O femeie a fost arestata dupa ce i-a trimit 65.000 de mesaje unui barbat cu care s-a intalnit o singura data

O femeie a fost arestata dupa ce i-a trimit 65.000 de mesaje unui barbat cu care s-a intalnit o singura data
Data: 14 Mai 2018
O femeie a fost acuzata dupa ce a intrat prin efractie in casa unui barbat cu care s-a intalnit o singura data si a fost prinsa de politisti in baia lui. 

Jacqueline Ades, din Pheonix, Arizona a devenit obsedata de un barbat cu care a iesit la intalnire o singura data si caruia i-a trimis 65.000 de mesaje. Dupa intalnirea avuta, barbatul a sustinut ca nu a fost interesat de femeie. 

Cu toate acestea, Ades a inceput sa il urmareasca, trimitandu-i o multime de mesaje. Conform Fox10, intr-un mesaj, ea se compara cu Adolf Hitler in timp ce in alt mesaj ea a sustinut ca isi doreste sa se imbaieze in sangele lui si sa poarte parti din corpul lui. 

Ofiterii au gasit-o pe femeie in curtea lui, dupa ce acesta a sunat la politie. Dupa ce a fost rugata sa paraseasca incinta, barbatul a sustinut ca femeia a inceput sa ii trimita mesaje de amenintare. 

Cand au ajuns politistii, ei au gasit-o pe Ades facandu-si baie in cabina sa de dus. Dupa ce i-au perechezitionat masina, politistii au gasit, de asemenea, si un cutit pe care l-au confiscat. Ea a fost dusa in arest si acuzata pentru intrare prin efractie. Trei zile mai tarziu, ea a fost eliberata din penitenciar si a inceput iar sa ii trimita barbatului mesaje de amenintare. 

Dupa trei saptamani, el a contactat din nou autoritatile, sustinand ca Ades continua sa il abuzeze. Conform declartiilor, Ades ii trimitea 500 de mesaje pe zi. Unul dintre mesesaje fiind:"te voi ucide daca ma parasesti."

Femeia a fost din nou retinuta si planuieste sa se intoarca in Florida dupa ce v fi eliberata. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies