O femeie a fost dată afară din Bazilica Sf. Petru din Vatican fiindcă a încălcat codul vestimentar

O femeie a fost dată afară din Bazilica Sf. Petru din Vatican fiindcă a încălcat codul vestimentar
Juju Vieira nu a considerat că era îmbrăcată indecent. FOTO: @jujuvieira_official
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Februarie 2022
Data actualizare: 07 Februarie 2022
O tânără de 34 de ani care călătorește în jurul lumii a avut parte de umilința vieții ei după ce a fost dată afară din biserica emblematică a Vaticanului, Bazilica Sf. Petru. Reprezentanții bisericii spun că femeia a încălcat codul vestimentar permis la intrarea în lăcașul de cult.

Juju Vieira, o tânără originară din Brazilia care face furori pe Instagram cu fotografiile sale din vacanțe, spune că a fost umilită la Vatican după ce i s-a cerut să iasă din Bazilica Sf. Petru din cauza ținutei sale prea sexy.

Tânăra, care purta o rochie mulată care îi scotea în evidență posteriorul și cizme cu toc care îi treceau de genunchi, a încălcat codul vestimentar impus femeilor la intrarea în lăcașul de cult.

Brazilianca s-a simțit ofensată că a fost aruncată în stradă în văzul turiștilor. 

Un domn care lucra acolo s-a apropiat de mine și mi-a spus că lăcașul este pentru rugăciune, iar eu nu eram îmbrăcată corespunzător”, a spus ea conform Jam Press, citată de New York Post.

Conform codului vestimentar al Vaticanului, „femeilor nu le este permis să poarte bluze fără mâneci, topuri decupate sau cămăși mulate. Umerii trebuie să fie acoperiți, iar dacă purtați fustă sau rochie, aceasta trebuie să acopere genunchii”, se anunță pe site-ul lăcașului de cult.


FOTO: @jujuvieira_official/Profimediaimages.ro

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Ținuta tinerei nu era conformă cu regulamentul, astfel că ea a fost nevoită să părăsească biserica. Înainte de a fi evacuată, ea a reușit să fotografieze interioarele celei mai mari biserici din lume și să admire impresionanta lucrare de arhitectură.

Femeia a mărturisit că nu a știut că ținuta ei este indecentă și că a optat pentru confort atunci când a ales-o.

O persoană de bun simț nu va vizita Vaticanul în haine de club. Eram stilată în hainele mele de iarnă, totul se potrivea. M-am îmbrăcat în haine confortabile în care m-aș simți bine pentru plimbări lungi. Confortul a fost singura mea preocupare”, a adăugat ea.

Fotografii: Profimediaimages.ro/@jujuvieira_official

Vezi și VIDEO:
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies