O femeie de 32 de ani, populară pe Instagram, și-a umflat obrajii pentru că i se părea că arata ca un "hamster"

O femeie de 32 de ani, populară pe Instagram, și-a umflat obrajii pentru că i se părea că arata ca un hamster
Citeste mai mult despre: model, obraji, operatie estetica,
Data publicarii: 25 August 2021
Data actualizare: 25 August 2021
Un model de pe Instagram a cheltuit peste 1.600 de lire sterline ca să își umfle obrajii și spune că nu „va asculta niciodată medicii” după ce un doctor a avertizat-o legat de „riscurile inerente” ale unui tratament cosmetic de genul celui la care a recurs..
Potrivit Daily Mail, Anastasiia Pokreshchuk, în vârstă de 32 de ani, din Kiev, Ucraina, a petrecut ultimii doi ani administrându-și propriile injecții faciale și crede că arăta ca un „hamster” înainte de aceste intervenții.
 
Pe Instagram a publicat poze cu înfățișarea ei de dinainte, inclusiv din copilărie, alături de care a scris texte prin care își întreba urmăritorii, în limba nativă, dacă ei cred că arăta mai bine înainte. Mulți dintre aceștia i-au spus "da", în diferite limbi. 

 
„Înțeleg că este extraordinar ce am făcut”, spune Anastasia. "Dar este normal și bine pentru mine și sunt mulțumită de aspectul meu, nu voi asculta niciodată medicii. (...) Sunt foarte fericită. Mă uit din pozele mele de acum doi ani și cred că eram urâtă."

 

Când a întrebat de ce nu i-a plăcut aspectul ei, Anastasiia a spus: „Nu mi-a plăcut fața mea, arătam ca un hamster, îmi place fața subțire. Eram un hamster; obrajii îmi erau mai mici."

 
Modelul de social media, care se mândrește cu 270 de adepți pe Instagram, spune că are Botox, precum și umplutură în obraji, buze și maxilar.

 
Anastasiia a adăugat că nicio celebritate nu i-a inspirat apariția și că cei mai apropiați de ea nu spun niciodată nimic despre injecții.
 
„Sunt absolventă de psihologie", a spus ea. „Nimeni nu-mi zice că am exagerat. Oamenii care vorbesc despre aspectul meu mă cunosc bine și știu că sunt un om normal, nu nebun, nu prost."

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO


FOTO: INSTAGRAM ANASTASIIA 

Vezi pe Pro Tv Plus - Wine Trips Romania – Ep.6 Povestea Cramei Oprișor
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!