O femeie din Brazilia a devenit ținta răutăților, după ce nasul ei s-a mărit din cauza unei afecțiuni. "Îmi spuneau Pinocchio"

O femeie din Brazilia a devenit ținta răutăților, după ce nasul ei s-a mărit din cauza unei afecțiuni. Îmi spuneau Pinocchio
Citeste mai mult despre: hemangiom, Laudiane Fernandes, Pinocchio,
Data publicarii: 13 Mai 2021
Data actualizare: 10 Iunie 2022
O femeie din Brazilia a fost denumită „Pinocchio”, după ce, în urma unei afecțiuni și a mai multor intervenții chirurgicale, aceasta a ajuns să aibă nasul dublu ca mărime.

Laudiane Fernandes, în vârstă de 42 de ani, a ajuns să aibă un nas de două ori mai mare, după ce medicii i-au îndepărtat niște vase de sânge sub piele.

Cosmeticiana, din Alagoeas, Brazilia, s-a născut cu hemangiom, colecții de vase de sânge mici care formează sub piele, în nas, scalp și în jurul ochilor. Această afecțiune îi provoca pierderi se sânge nazale și ajungea chiar să leșine la școală.

Laudiane a fost diagnosticată la vârsta de 16 ani și a suferit opt intervenții chirurgicale, inclusiv una pentru a-i scoate un hemangiom din nas.

Cu toate acestea, partea reparată s-a infectat, iar nasul lui Laudinane s-a prăbușit parțial, iar pentru a-l repara, medicii au trebuit să îi înlocuiască pielea nasului folosind părți din interiorul obrazului ei.

După cinci ore, procesul a fost complet și, deși m-am simțit fericită că nasul meu era în sfârșit din nou întreg, am fost tristă de aspectul meu și de toate cicatricile cu care rămăsesem. Mama plângea și își făcea griji că nu vom avea suficienți bani pentru a-mi acoperi financiar toate operațiile și mă simțeam groaznic în fiecare zi”, a declarat Laudiane potrivit The Sun.

Odată ce m-am întors la școală, am început să primesc comentarii de la colegii mei, cum ar fi „ Cum te descurci Pinocchio? ”, „ Arăți ca un extraterestru cu nasul acela ”, cuvinte care obișnuiau să-mi rănească sentimentele, iar agresiunea lor constantă a avut un efect negative asupra mea. Cu toate acestea, am învățat să fiu puternică și curajosă, deoarece nu aveam altă opțiune și dacă oamenii nu puteau accepta diferențele, atunci tot ce mi-au arătat este că sunt nemulțumiți de ei înșiși."

Sursa foto: Instagram
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies