O femeie din localitatea Buteni îi acuză pe polițiști că au bătut-o pentru că nu purta mască pe stradă

O femeie din localitatea Buteni îi acuză pe polițiști că au bătut-o pentru că nu purta mască pe stradă
Citeste mai mult despre: buteni, Arad, femeie, politie,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 13 Mai 2021
Data actualizare: 13 Mai 2021
Un eveniment de o brutalitate ieșită din comun ar fi avut loc în județul Arad: o femeie din localitatea Buteni îi acuză pe oamenii legii că au bătut-o până la leșin!

„Mă doare tot spatele, mă doare mâna, capul, cum a dat cu mâna acolo jos, mă omora. Era foarte pornit pe mine că nu stau în loc. Nu am stat. Trebuia să-mi dea amendă, nu să sară la mine. Când am ieşit la şosea, a venit o maşină de poliţist şi nu erau coborâţi. După ce am trecut şoseaua, a ieşit un poliţist şi a strigat «Unde-i masca?» şi am zis că nu am mască, că vorbeam la telefon şi cu o mână ţineam bicicleta, şi a venit în spatele meu m-a luat de gât şi m-a aruncat jos”, a spus femeia agresată, în vârstă de 54 de ani, care a fost completată de un martor: „Am văzut-o picată jos şi iute am fugit şi am trezit-o cu apă, am întrebat-o că ce a păţit, a zis că a bătut-o poliţia, după care s-a întins a doua oară şi nu am mai avut cu cine vorbi”.

Pe știrileprotv.ro puteți vedea VIDEO cu evenimentele incredibile

După ce ar fi fost agresată, femeia a fost luată cu ambulanța și dusă la spital, iar acum la Poliția Arad este o anchetă în desfășurare. „Poliţiştii au fost sesizaţi că o femeie de pe raza localităţii Buteni ar fi fost agresată de către poliţişti. La faţa locului a venit şi o ambulanţă. Din declaraţiile mai multor persoane, cele sesizate până în acest moment, nu se confirmă”, a spus Claudia Iuga, de la IPJ Arad, pentru Știrile PRO TV.

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: Miliția Modei by Costi Diță: ”Doamna Sharon Stone e de nota 10”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!