O femeie i-a donat un rinichi iubitului ei, apoi a aflat că acesta o înșală

O femeie i-a donat un rinichi iubitului ei, apoi a aflat că acesta o înșală
Citeste mai mult despre: transplant de rinichi, femeie inselata,
Data publicarii: 20 Iulie 2022
Data actualizare: 20 Iulie 2022
O femeie o dezvăluit că după ce i-a donat un rinichi iubitului ei, a aflat la scurt timp că aceasta o înșală.

Recent, Colleen Le a devenit virală pe TikTok după ce o postat despre această întâmplare într-un video care are acum mai bine de 11 milioane de vizualizări.

În clip, Colleen poate fi văzută sărbătorind faptul că iubitul ei a primit o a doua șansă la viață datorită ei, înainte de a dezvălui că acesta a înșelat-o chiar după operația de transplant.

”Sunt fericită că iubitul meu primește o a doua șansă la viață după ce a primit rinichiul meu”, scris ea în video-ul de pe TikTok. Apoi, clipul o surprinde cu fața în jos, pe pat: ”Mă înșală”.

Într-un interviu pentru Buzzfeed, tânăra de 30 de ani, din California, a povestit că l-a cunoscut pe iubitul ei și, după doar câteva luni de relație, i-a donat un rinichi. La acel moment, rinichiul bărbatului funcționa în proporție de mai puțin de cinci la sută, așa că Colleen a simțit că trebuie să ia urgent o decizie.

”Felul cum se chinuia zi de zi m-a făcut să vreau să-l ajut cât de bine pot eu”, a spus ea. 

La șapte luni după operație, iubitul a înșelat-o pe Colleen în timp ce se afla la o petrecere a burlacilor. După ce s-au certat, el a blocat-o pe Colleen atât pe telefon cât și pe toate conturile de social media.

”Chiar credeam că o să petrec tot restul vieții mele alături de el și îl iubeam atât de mult încât i-am salvat viața. A fost greu să trec peste faptul că m-a scos atât de ușor din viața lui”.

Internetul a fost șocat de povestea lui Colleen și s-a grăbit să lase comentarii care de care mai acide.

”Ia rinichiul înapoi”, ”Cere o recompensă”, ”Cel puțin, o parte din tine va fi întotdeauna cu el”, ”Nu da unui bărbat nimic. Nicidată!”, au fost doar câteva dintre sfaturile primite de Colleen.

 

Foto: TikTok

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!