O fetiță de 10 ani a făcut istorie la America’s Got Talent. A primit Golden Buzz de două ori

O fetiță de 10 ani a făcut istorie la America rsquo;s Got Talent. A primit Golden Buzz de două ori
Citeste mai mult despre: Angelica Hale,
Data publicarii: 22 Ianuarie 2019
Data actualizare: 22 Ianuarie 2019
La doar 10 ani, Angelica Hale a intrat în istorie drept prima concurentă la America’s Got Talent care a primit de două ori Golden Buzz.

Micuța cântăreață din Atlanta, Georgia, participă la emisiunea America’s Got Talent: The Champions, care adună unii dintre cei mai buni concurenți din toată lumea.  

Citește și: Simon Cowell mărturisește de unde ”a furat ideea” pentru Britain's Got Talent

Aceasta a declarat pentru publicația People. ”Este un vis împlinit! Când am aflat că sunt, de fapt, prima persoană care primește două Golden Buzz-uri, am fost pur și simplu șocată. Dumnezeule! Chiar nu-mi vine să cred”.

În 2017, juratul Chris Hardwick a numit-o ”Aleasa” și i-a oferit un Golden Buzz micuței Angelica, care la vârsta de patru ani a fost salvată de la moarte de un transplant de rinichi.

Angelina a spus că și-a ales cântecul cu un motiv: ”Am vrut să transmit un mesaj, să arăte juraților și fanilor că este cântecul meu de luptă și că pot duce o luptă!”

Anglica este una dintre cele mai tinere concurente din emisiunea America’s Got Talent: The Champions și va concura împotriva unor talente consacrate, precum Susan Boyle, Cristina Ramos, care a câștigat Spain’s Got Talent, sau primul câștigător al show-ului Britain’s Got Talent, Paul Potts. 

O mai țineți minte pe Alla, care a primit un Golden Buzz de la Mihaela Rădulescu?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies