O fetiță de șapte ani și-a făcut părinții milionari. Videoclipurile ei au ajuns cunoscute în toată lumea

O fetiță de șapte ani și-a făcut părinții milionari. Videoclipurile ei au ajuns cunoscute în toată lumea
Citeste mai mult despre: divertisment, vedete, YouTube,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 23 Februarie 2021
Data actualizare: 23 Februarie 2021
Anastasia Radzinskaya este o fetiță din Rusia, în vârstă de șapte ani, care a devenit foarte populară pe YouTube. Cele zece canale ”Like Nastya”, create de părinții ei, le aduc în conturi milioane de dolari pe an. 

Doar canalul principal, care prezintă distracțiile fetiței, are aproximativ 70 de milioane de abonați. Anastasia a fost diagnosticată la naștere cu paralizie cerebrală, o boală neurologică, iar medicii sugerau posibilitatea ca ea să nu poată vorbi niciodată. În timp însă lucrurile au evoluat spre bine, iar în prezent Nastya se bucură de o copilărie fericită. Cel puțin asta se poate observa din sutele de filmulețe postate pe Internet, în care se joacă, vizitează parcuri de distracții, merge în vacanțe sau prezintă diverse jucării. 

Pe 27 ianuarie, fetița și-a sărbătorit ziua de naștere, iar imaginile video de la petrecere nu puteau lipsi de pe blogul ei.

Potrivit revistei Forbes, în 2020, Anastasia Radzinskaya s-a clasat pe locul 7 în topul celor bogate staruri de pe YouTube. Câștigurile ei se ridică la aproximativ 19 milioane de dolari pe an. Fetița are, de asemenea, un cont pe Instagram și altul pe TikTok, cu aceeași denumire likenastya. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Like Nastya (@likenastya)


Sursă foto/ Instagram likenastya

Vezi și: Interviu exclusiv cu Gim Mihai Ghintan, băiatul care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies