O fetiță de un an a primit o scrisoare de la Casa Regală Britanică, după ce s-a costumat în Regina Elisabeta 

O fetiță de un an a primit o scrisoare de la Casa Regală Britanică, după ce s-a costumat în Regina Elisabeta
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 03 Ianuarie 2022
Data actualizare: 03 Ianuarie 2022
O fetiță din Ohio (America), în vârstă de doar un anișor, a primit un cadou inedit de Crăciun. Surpriza nu a venit de la Moș Crăciun, ci tocmai de la Castelul Windsor. 

Dacă s-ar face un top al celor mai inedite costumații de Halloween, micuța Jalayne Sutherland ar ocupa cu siguranță podiumul. Fetița din Ohia s-a “costumat” în Regina Elisabeta și și-a scos la plimbare și cățeii din rasa Corgi. 

Impresionantă de valul de simpatie și complimentele pe care le-a primit fetița ei de Halloween de la comunitate, mama micuței a trimis o fotografie cu Jalayne la reședința Reginei Elisabeta. Surpriză! Familia a primit de Crăciun o scrisoare de la Castelul Windsor, în care micuța era felicitată pentru ținuta splendidă pe care a ales-o de Halloween.  

În fotografia care i-a adus cu siguranță un zâmbet pe buze Reginei Elisabeta, Jalayne poartă o pălărie cu flori, un palton bleu ciel, perle la gât și o broșă, întocmai ca regina Marii Britanii. Nu lipsesc mănușile albe, dresurile și o gentuță cochetă. 

Katelyn Sutherland, mama fetiței, a declarat pentru The Sun că nu se aștepta să primească un răspuns de la Casa Regală Britanică după ce a trimis fotografia. 

“Cea mai mare inspirație pentru ținută au fost cățeii noștri, care sunt cei mai buni prieteni ai fiicei noastre. Am vrut să facem ceva la care să ia și ei parte. Suntem fani ai familiei regale și o admirăm pe regină", a declarat Katelyn.

Ea a adăugat: “În timp ce ne plimbam de Halloween, am primit multe, multe complimente, dar reacțiile mele preferate au fost atunci când oamenii s-au aplecat în fața ei sau au făcut semnul regal și au spus: „Maiestate!”.


Scrisoarea a fost redactată de una dintre doamnele în așteptare ale reginei. 

“Regina vrea ca eu să vă scriu și să vă mulțumesc pentru scrisoare și fotografia pe care ați inclus-o cu grijă. Regina consideră că a fost foarte amabil din partea dvs. să-i scrieți și a fost încântată de fotografia fiicei dvs. și de ținuta ei splendidă. Regină speră să aveți un Crăciun fericit, iar eu am inclus câteva informații despre cățeii regali, pe care Jalayne i-ar plăcea să-i aibă”, sunt câteva dintre rândurile scrisorii care conține ștampila Castelului Windsor. 

Fotografii: Getty Images/ Facebook

Vezi și VIDEO: Cel mai vizitat loc de români - Revelion 2022
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!