O fostă iubită a lui Hugh Hefner spune că Playboy Mansion e bântuit: “A apărut în dormitor!”

O fostă iubită a lui Hugh Hefner spune că Playboy Mansion e bântuit: A apărut în dormitor!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 15 Octombrie 2021
Data actualizare: 15 Octombrie 2021
Conacul Playboy, celebra vilă în care aveau loc petrecerile lui Hugh Hefner cu sute de femei frumoase și râuri de șampanie, ascunde niște povești înfiorătoare. Cel puțin asta susține fostul iepuraș Bridget Marquardt și una dintre iubitele tăticului Playboy. 

Bridget Marquardt (48 de ani) a povestit în cadrul podcast-ului “Dark House”, care se ocupă cu studierea fenomenelor paranormale, că vila lui Hugh Hefner era bântuită de fantome. 

“Există povești cu fantome din acel conac, care datează de mai multe decenii. (...) Într-o seară eram cu sora mea și cu o prietenă în dormitor. Stăteam toate în pat. Vorbeam, aveam un pahar de vin în mână și televizorul era deschis. La un moment dat, am văzut o femeie care stătea în dulapul meu. A apărut în dormitor. Până să le fac semn fetelor, femeia a dispărut”, a povestit Bridget. 

Iubita lui Hugh Hefner spune că-și amintește perfect cum arată femeia. “Avea părul lung și negru, era foarte palidă și slabă. Purta un tricou alb mult prea mare și o pereche de blugi spălăciți. Stătea acolo și se uita pur și simplu la mine”, a mai spus Bridget, potrivit New York Times. 


Mai mult, blonda spune că a recunoscut-o pe femeia din dulap. “Înainte să mă mut la conac am fost invitată acolo. Atunci am văzut-o pe această femeie. Era secretară la conac. Era destul de prietenoasă. Era un fel de mamă a casei. Știa totul despre toate animalele de acolo și despre toate fetele. Era uimitoare”, a povestit fostul iepuraș Playboy. Câțiva ani mai târziu, când Bridget s-a mutat la conac a aflat că femeia a murit de cancer. 

Bridget Marquardt a fost una dintre iubitele lui Hugh Hefner în perioada 2002-2009. Fostul model își amintește că și Hugh Hefner i-a povestit că fostul proprietar al conacului a avut parte de o moarte învăluită în mister. “Fie a căzut, fie l-a împins cineva sau s-a sinucis”, i-ar fi zis Hugh iubitei sale. 

Bridget Marquardt a mai povestit că Hugh Hefner i-a apărut în vis la scurt timp după ce a murit. “A fost atât de real. Am simțit cum m-a îmbrățișat. I-am simțit chiar și parfumul. Am simțit că mi-am luat rămas bun de la el. Și a fost așa de bine”, a conchis fostul iepuraș. Hugh Hefner a murit în septembrie 2017, la 91 de ani.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies