O fostă voleibalistă a fost bătută de un om al străzii: „M-a lovit cu ceva de metal”

O fostă voleibalistă a fost bătută de un om al străzii: M-a lovit cu ceva de metal
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 12 Iulie 2022
Data actualizare: 12 Iulie 2022
Kim Glass a fost victima unui incident îngrozitor pe străzile din Los Angeles. Aceasta a fost lovită cu brutalitate de un om fără adăpost, după ce a ieșit dintr-un restaurant.

Kim Glass, o fostă voleibalistă cunoscută din SUA, a fost bătută în plină stradă de un om fără adăpost. Femeia în vârstă de 37 de ani s-a înregistrat la scurt timp după incident și a publicat imaginile pe rețelele de socializare. 

Aceasta a primit mai multe lovituri în față, fapt care i-a cauzat atât un ochi vânăt și umflat, cât și capul spart. După declarațiile făcute de fosta campioană la volei, se pare că omul străzii avea asupra lui o țeavă de metal, cu care a atacat-o.

„S-a uitat la mine cu ochii plini de ură. M-am întors să-i spun unui prieten că ceva nu e în regulă și fără să îmi dau seama m-a lovit cu ceva de metal, părea o țeavă. Totul s-a întâmplat foarte rapid. Am multiple fracturi. Copii, aveți grijă! Pe străzi există multe persoane cu probleme mintale. Nu ar trebui să-ți fie frică să te plimbi pe stradă. Dar aveți grijă”, a declarat ea.

Înainte ca poliția să ajungă la fața locului, omul fără adăpost a fost imobilizat de martorii incidentului.

Sursă foto: Kim Glass/Instagram, captură ecran

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!