Cine stia ca Jennifer Aniston are un cumnat atat de atragator? Fratele mai mic al lui Justin Theroux, de la anonim la vedeta, in doar cateva zile

Cine stia ca Jennifer Aniston are un cumnat atat de atragator? Fratele mai mic al lui Justin Theroux, de la anonim la vedeta, in doar cateva zile
Citeste mai mult despre: Justin Theroux, Jennifer Aniston,
Data: 07 Martie 2013
Zilele trecute, paparazzii din New York au reusit sa-l surprinda pe actorul Justin Theroux, logodnicul lui Jennifer Aniston, in timp ce se plimba pe strazile orasului cu un barbat care ii semana foarte mult si care, in plus, era imbracat aproape la fel ca el.

S-a dovedit ca partenerul de plimbare al actorului era nimeni altul decat Sebastian Theroux, fratele lui mai mic, in varsta de 24 de ani.

Barbatul si-a atras imediat o armata de admiratoare: “Cine stia ca Justin are un frate mai mic atat de atragator? Unde l-o fi ascuns pana acum?”, “Oare si Sebastian e actor? Ar trebui sa-l vedem mai des pe acest tanar chipes”, au inceput imediat sa curga mesajele pe internet. 

Cei doi barbati erau imbracati aproape identic, cu pantaloni de culoare inchisa, jachete din piele neagra, hanorac cu gluga pe dedesubt si ghete.

Presa de peste Ocean scrie ca nunta dintre Justin Theroux si Jennifer Aniston este iminenta, iar aparitia fratelui mai mic poate insemna ca actorul si-a ales deja cavalerul de onoare pentru marele eveniment.

Conform Daily Mail, Justin si Jennifer planuiesc sa se casatoreasca intr-o ceremonie restransa in Hawaii peste cateva saptamani.

Foto: HEPTA

FULLSCREEN
o fotografie cu fratele mai mic al lui justin theroux, logodnicul lui jennifer aniston, face senzatie pe net
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO