O fotografie cu Meghan Markle, ștearsă de pe rețelele sociale la cererea Reginei. Cum a pozat Ducesa de Sussex

O fotografie cu Meghan Markle, ștearsă de pe rețelele sociale la cererea Reginei. Cum a pozat Ducesa de Sussex
Citeste mai mult despre: Meghan Markle,
Data: 17 Decembrie 2018
O fotografie cu Ducesa de Sussex a fost ștearsă de pe rețelele sociale la cererea suveranei Marii Britanii. 

Deși fețele regale nu au voie să ia parte la evenimente high-end, Meghan Markle a luat parte la unul, încălcând, astfel, încă o dată protocolul.

Ducesa de Sussex a participat în weekend la un eveniment monden organizat de Clare Waight Keller, designerul care i-a creat rochia de mireasă. 

La un moment dat, Meghan a pozat în backstage într-o rochie Givenchy, în timp ce își mângâie burtica, iar fotografia a ajuns pe conturile de Instagram ale prietenelor alături de care s-a fotografiat. Fotografia a dispărut astăzi de pe conturile respective, scrie tabloidul britanic Daily Mail, care precizează și că însăși Regina ar fi dat ordinul ca fotografia să dispară, după ce i-a fost arătată de un angajat al Casei Regale.

600

Jurnaliștii britanici au salvat, însă, fotografia și au publicat-o astăzi.

Potrivit surselor din Palatul Kensington, citate de tabloidul britanic, Regina a considerat că fotografia oferă un cadru prea intim. De asemenea, protocolul regal prevede ca fețele regale să nu epateze prin ținutele pe care le poartă. 

În plus, în fotografie Meghan poartă ojă neagră, iar protocolul regal le interzice femeilor din familia regală să poarte ojă colorată.

FULLSCREEN
O fotografie cu Meghan Markle, ștearsă de pe rețelele sociale la cererea Reginei
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO