O haină purtată de Meghan a îmbogățit un designer. ”În câteva ore, aveam comenzi de 3 milioane dolari”

O haină purtată de Meghan a îmbogățit un designer. În câteva ore, aveam comenzi de 3 milioane dolari
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, haina,
Data publicarii: 25 Ianuarie 2019
Data actualizare: 25 Ianuarie 2019
Influența Ducesei de Sussex, soția Prințului Harry,  este din ce în ce mai evidentă, dovadă că orice poartă aceasta devine sold-out peste noapte. 

Recent, un designer a dezvăluit când de influentă este, de fapt, Meghan - aceasta a dezvăluit că a primit comenzi de 3 milioane de dolari într-o singură după-amiază, după ce Ducesa de Sussex a purtat una dintre hainele ei.

Citește și: Meghan Markle, obligată de regină să țină la secret sarcina. Ce a făcut Casa Regală până la anunțul oficial

Este vorba despre o haină albă de la brandul canadian Line, care se vinde cu 600 de dolari, pe care Meghan a purtat-o când a anunțat logodna alături de Prințul Harry.

Câteva momente mai târziu, căutările pentru această haină au început să curgă pe Internet. Desigur, haina a fost redenumită imediat The Meghan și ceea ce este mai uimitor este câți bani a generat ducesa pentru acest brand.

John Muscat, cofondatorul și președintele Line a dezvăluit: ”Într-o singură zi, am primit comenzi pentru 5.000 de haine la fel”. La prețul de 600 de dolari bucata, firma putea avea încasări de 3 milioane de dolari.

Însă brandul a luat o decizie care ar putea părea bizară unora - a refuzat să onoreze cererea masivă. John Muscat a explicat: ”Am primit situația în ansamblu și am decis că nu vreau să fac 5000 de haine la fel. Nu am dorit ca orice femeie din Toronto să o poarte. Vă imaginați cum ar fi fost ca fiecare femeie din Forest Hill să poarte o haină albă? Nu este vibe-ul corect. Nimeni n-ar crede că este un lucru drăguț”.

Interesul lui Meghan față de brandul canadian a apărut pe când aceasta filma pentru serialul ”Suits” în Toronto. 

Foto: Getty

Vezi și: Prințesa Charlene de Monaco a fost înotătoare olimpică 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!