O influenceriță și-a pierdut viața după ce a căzut de la 50 de metri, de pe o macara, în timp ce făcea live pe Instagram

O influenceriță și-a pierdut viața după ce a căzut de la 50 de metri, de pe o macara, în timp ce făcea live pe Instagram
Citeste mai mult despre: influencerita, TikTok,
Data publicarii: 26 Iulie 2021
Data actualizare: 26 Iulie 2021
O tănără de numai 23 de ani din China și-a piedut viața după ce a căzut de la 50 de metri, de pe o macara.

Xiao Qiumei, o tânără influenceriță din China, și-a pierdut viața după ce a căzut de pe o macara. Aceasta era angajată ca operator pe macarale, însă părinții acesteia spun că nu făcea live-ul în timpul orelor de muncă. 

Presa din China susține că martorii au văzut-o pe Xiao căzând la pământ cu telefonul încă în mână, când majoritatea colegilor ei de muncă plecaseră acasă, scrie businessinsider.com.

Xiao era mama a doi copii. Ea era foarte cunoscută în online, inclusiv versiunea chineză a TikTok, cunoscută sub numele de Douyin.

Văzând că internauții erau interesați de viața ei profesională, Xiao Qiumei a decis să le arate fanilor săi cum arată pentru ea o zi de muncă. În scurt timp, aceasta și-a câștigat popularitatea, iar oamenii păreau din ce în ce mai curioşi să afle și alte detalii. Iată că, o zi care trebuia să îi aducă mai mulți urmăritori, din neferice, i-a adus moartea. 

Sursă foto: Shutterstock
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies