O învățătoare de 56 de ani a fost interzisă pe TikTok, după ce 20.000 de oameni au reclamat-o

O învățătoare de 56 de ani a fost interzisă pe TikTok, după ce 20.000 de oameni au reclamat-o
Contul ei de TikTok avea 1,7 milioane de urmăritori. FOTO: @that_vegan_teacher_tiktok
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Februarie 2021
Data actualizare: 24 Februarie 2021
Kadie Karen Diekmeyer, care în mediul online e cunoscută sub pseodonimul „That Vegan Teacher”, a rămas fără contul de TikTok după ce zeci de mii de oameni i-au raportat conținutul „neadecvat”.

Kadie Karen Diekmeyer are 56 de ani și este învățătoare la o școală primară din SUA. Până la începutul acestei săptămâni, ea deținea contul That Vegan Teacher pe TikTok, unde strânsese o comunitate de peste 1,7 milioane de urmăritori. Însă, învățătoarea și-a atras și zeci de mii de antipatii, care au dus în final la închiderea contului.

Peste 20.000 de oameni au semnat o petiție online pentru a determina TikTok să-i dezafecteze contul, din cauza conținutului considerat neadecvat. Conform inițiatorilor petiției, femeia ar fi încălcat grav termenii și condițiile de utilizare a platformei.

A făcut declarații flagrant rasiste, bigote, discriminatorii la adresa oricui nu vede veganismul așa cum îl vede ea. A promovat mai multe filme periculoase pentru copii; în ciuda cerinței de vârstă de 13 ani pentru a folosi TikTok, mulți copii sub această vârstă îl accesează în fiecare zi. Aceste videoclipuri sunt reprezentări violente ale sacrificării animalelor, în detaliu”, se arată, printre altele, în petiție.


Citește și:
 VIDEO Un tiktoker american încearcă să pronunțe corect cuvinte românești și se bucură ca un copil când reușește

Femeia l-a apostrofat și pe bucătarul Gordon Ramsay, căruia i-a compus un cântec din care acesta a aflat că „este rău să mănânci animale, Gordon Ramsay”.

Într-o reacție postată pe YouTube, învățătoarea a explicat că ea nu a forțat pe nimeni să devină vegan și că „nimeni nu s-a îmbolnăvit sau a murit” din cauza ei.

Mulți dintre voi, care v-ați trezit în această dimineață și ați aflat că am fost interzisă pe TikTok, și știu că sunteți mulți, ați sărit în sus de bucurie și o vedeți ca pe o victorie. Cumva, te face să râzi știind că un activist pentru drepturile animalelor a fost redus la tăcere”, a comentat femeia.

That Vegan Teacher mai este activă pe YouTube și Instagram.

Fotografii: @that_vegan_teacher_tiktok

Vezi și VIDEO: Femeile și problemele lor zilnice
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!