O jurnalistă a fost lovită cu palma peste fund în timpul unei transmisiuni în direct: „M-am simțit rușinată”

O jurnalistă a fost lovită cu palma peste fund în timpul unei transmisiuni în direct: M-am simțit rușinată
Citeste mai mult despre: jurnalista, jurnalista lovita cu palma,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 02 Iunie 2022
Data actualizare: 02 Iunie 2022
Amy Christophers, o jurnalistă în vârstă de 35 de ani al canalului britanic Racing TV, a fost lovită cu palma peste fund în timp ce transmitea în direct de la hipodromul din Berverly. 

Amy Christophers transmitea, în direct, de la hipodromul din Beverly, când un spectator a lovit-o cu palma peste fund. Întreg episodul a fost surprins de cameramani, iar jurnalista a avut și o declarație publică bazată pe acest subiect. Se pare că agresorul se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul în care a făcut gestul deplasat.

Jurnalista britanică a declarat faptul că s-a simțit rușinată în momentul în care spectatorul a lovit-o, însă nu a putut avea o reacție imediată din cauza transmisiunii live. Imediat după ce s-au oprit camerele, aceasta i-a spus bărbatului că este neacceptabil ceea ce a făcut.

”M-am simțit rușinată. A încercat să mă facă de râs în fața oamenilor. După ce camerele au fost oprite, m-am întors și i-am spus: 'Crezi că ceea ce ai făcut este acceptabil?' Nu mă așteptam să merg la lucru și să fiu plesnită de un necunoscut. Nu e OK. M-a făcut să mă simt rău”, a fost declarația publică a jurnalistei.


VEZI ȘI: Share în bucate cu Alex Petricean - Un fel de Pizza

Sursă foto: Captură ecran/YouTube, Instagram/Amy Christophers
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!