O jurnalistă a întreținut relații intime, în direct, pe postul național, în timp ce transmitea dintr-un club de swingeri

O jurnalistă a întreținut relații intime, în direct, pe postul național, în timp ce transmitea dintr-un club de swingeri
Citeste mai mult despre: jurnalista, club de swingeri,
Data publicarii: 03 Iunie 2021
Data actualizare: 09 Ianuarie 2022
O jurnalistă frenetică și-a luat slujba cu adevărat slujba în serios, având relații intime cu un bărbat în timp ce transmitea dintr-un club de swingeri.

Louise Fischer (26 de ani) din Danemarca, transmitea de la redeschiderea clubului Swingland, de lângă Copenhaga, când s-a gândit să se implice mai mult decât i se cerea.

În timp ce intervieva un bărbat despre experiențele sale, au început să se audă zgomote de palme date și gemete. Aceasta a spus că manevra ei i-a ajutat pe intervievați să se relaxeze pentru că, inițial, aceștia erau intimidați de microfoanele ei. 

Cele două minute difuzate la postul de radio național au fost postate și pe social media, alături de comentariul: ”Avertizare: s-au încins lucrurile atât pentru reporterul nostru cât și pentru invitați”.

Louise a petrecut câteva ore alături de vizitatorii clubului și spune că, inițial, nu intenționa să facă sex.

”În  mijlocul camerei, este un pat uriaș, am fost invitată să mă urc pe el. Au vrut să-mi arate ce se întâmplă într-un club de swingeri, apoi au început să-mi atingă trupul. Pentru mine, a fost ceva natural. Este slujba mea să ofer o imagine a lumii la care nu toată lumea are acces”. 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Mai târziu, Louise a mărturisit că ”a fost bine” dar „nu a fost cea mai bună partidă din viața ei”, deși bărbații din club au făcut-o să se simtă ca o ”zeiță”.

Mamei ei i s-a părut ”amuzantă” experiența, în timp ce tatăl a spus că a fost ”super mișto”.

Foto: Instagram
 

Ne dăm în cărți S1E8 - ZDA
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!