O mai stii pe Fefe din "Inima de Tigan"? Vezi cat de tare s-a schimbat si cum arata acum

O mai stii pe Fefe din  Inima de Tigan ? Vezi cat de tare s-a schimbat si cum arata acum
Data: 24 Noiembrie 2015
Adina Galupa a fost pustoaica minune care a facut furori inca de la primul ei serial, "Iubire ca in filme". Rebela, nonconformista si mereu plina de viata, ea a dat viata unor personaje care mai de care mai colorate, care au atras mereu atentia publicului.

Adina s-a nascut la Bucuresti, iar in copilarie si-a dorit sa devina gropar deoarece i se parea o meserie foarte interesanta de vreme ce groparul era ultima persoana care vede persoana decedata.

Mai tarziu insa, ea si-a descoperit pasiunea pentru actoria, pe care a impartasit-o prima data cu publicul larg dupa ce a jucat in telefilmul "Visuri otravite", alaturi de Maia Morgenstern si Serban Ionescu.

In "Inima de tigan" insa, unul dintre cele mai populare seriale din istoria televiziunii romanesti, ea a dat viata personajului Felicia "Fefe" Dumbrava, o tanara studenta la Jurnalism si sora mai mica a Irinei.

Fefe era rebela familiei si o nonconformista declarata, care nu putea suporta severitatea tatalui ei si facea tot ce putea pentru a sfida pe toata lumea. Cu un look excentric, ea a facut senzatie printre telespectatori si si-a creat un fan club considerabil.

Din look-ul usor de atunci nu a mai ramas nimic insa, drept dovada stand cea mai recenta imagine. Adina Galupa are o silueta demna de admirat, pe care si-a castigat-o cu multa ambitie si pe care o mentine prin sport si o alimentatie echilibrata.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO