O mai tii minte pe Cream? Ce mai face si cum arata acum Claudia Pavel

O mai tii minte pe Cream? Ce mai face si cum arata acum Claudia Pavel
Data publicarii: 03 Aprilie 2015
Data actualizare: 03 Aprilie 2015
Dupa ce s-a stabilit in America si a adus pe lume un copil, Claudia Pavel sau Cream, asa cum era cunoscuta in lumea muzicala de la noi, s-a intors in Romania pentru un cu totul alt domeniu decat cel muzical.

Claudia se pare ca este atrasa in acest mai moment mai mult de lumea filmului decat de partea muzicala, domeniul in care s-a facut remarcata, si joaca in pelicula "Terapie pentru crima".

Cream joaca rolul unei femei dure, care vrea sa devina un asasin platit de exceptie, asa cum a vazut in filmele de la Hollywood. Matilde vrea sa devina o "femme fatale" la propriu, o femeie-asasin platit ca sa mai scape din datoriile pe care nu si le poate plati, dar si de rutina muncii la birou si de seful opresiv. Se pregateste sa devina mercenar, dar nu-i prea iese. Mai ales cand in ecuatie intra un psihoterapeut.

 

Vedeta isi doreste nespus sa continue sa joace in productii cinematografice si mai ales sa-si duca mai departe cariera artistica. Desi s-a mutat in America, bruneta declara ca nu si-ar dori productii doar peste Ocean, ci ca accepta cu placere si proiecte romanesti.

In cea mai recenta postare pe pagina de Facebook vedeta le-a aratat fanilor cum arata fiul ei, iar pritenii virtuali au fost mai mult decta incantati sa il vada pe micut.

 

#tbt Micul meu Univers❤️❤️❤️#cerepedeatrecuttimpul❤️proud mommy❤️

Posted by Claudia Pavel on Thursday, April 2, 2015VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies