A cerut bani pentru copilul său bolnav, dar apoi i-a cheltuit în interes personal. Ce a făcut cu donațiile 

A cerut bani pentru copilul său bolnav, dar apoi i-a cheltuit în interes personal. Ce a făcut cu donațiile
Sursa FOTO: Shutterstock
Citeste mai mult despre: mama, bani, copil, donatii,
Autor: Redactia
Data publicarii: 10 Iunie 2020
Data actualizare: 10 Iunie 2020
O mamă a cheltuit banii donați pentru copil ei bolnav. Femeia din Regatul Unit al Marii Britanii este acuzată că a folosit o parte din suma strânsă pentru fiul său în interes personal. 

Natalie Webster are 29 de ani și este mama a cinci copii, dintre care unul cu probleme cardiace. Conform The Sun, femeia a fost arestată după ce a cheltuit banii strânși din donații în alt scop decât vindecarea copilului său. Autoritățile au reținut-o pentru suspiciunea de fraudă

Se pare că femeia a utilizat doar 4.200 de Lire pentru tratamentul fiului său, în timp ce cu restul banilor a decis să își pună implanturi mamare și și-a achiziționat o mașină. 

Suma strânsă pentru micuțul suferind a fost de 10.000 de Lire. Se pare că bebelușul a fost totuși operat la inimă și a fost spitalizat. Ryan Poynton, partenerul de viață al lui Natalie, a publicat pe o rețea de socializare vestea și a ținut să le mulțumească tuturor celor care au făcut posibilă intervenția chirurgicală. 

Cu toate acestea, la aflarea veștii, unii dintre cei care au donat s-au adunat la reședința familiei Webster și au protestat: "A fost cumplit! Oamenii au bătut la ușă și la geamuri, cerând să o vadă", a povestit un vecin.   Vezi și VIDEO: The CROPPERS | Capitolul 1 | The visionary four
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!