O mama a construit o casa pentru cei patru copii ai sai dupa ce a urmarit tutoriale pe Youtube. Cum arata locuinta

O mama a construit o casa pentru cei patru copii ai sai dupa ce a urmarit tutoriale pe Youtube. Cum arata locuinta
Citeste mai mult despre: mama, casa, copii, locuinta, tutorial,
Data: 23 August 2017
Cara Brookins este o femeie puternica, cu initiativa. Mama a patru copii, femeia a decis sa le ofere acestora un camin primitor, pe care l-a ridicat cu propriile maini. 

Dupa doua casatorii esuate, marcate de violenta domestica si neajunsuri, Cara a decis sa isi schimbe viata si sa le ofere copiilor sai sansa la un trai mai bun. 

"Mi-a fost teama ca nu vor avea incredere in ei, mi-a fost rusine", spune Cara conform Bored Panda. 

Din pacate, femeia nu si-a putut perimite o noua casa, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa lupte pentru binele copiilor sai. Desi nu avea nicio experienta in domeniul constructiilor, Cara a decis sa ridice o casa de la O. 

Lucrarea a inceput in anul 2007, iar Cara a avut parte de intreaga sustinere a celor patru copii. Cu mic, cu mare, toti s-au implicat in constructia casei. Pentru a putea duce constructia la bun sfarsit, familia a avut nevoie de un imprumut de 150 000 de Dolari. 

Pentru ca totul sa mearga ca la carte, Cara a urmarit tutoriale pe YouTube pentru a afla cat mai multe detalii despre construirea casei de vis. Rezultatul e unul surprinzator. Casa familiei Brookins a primit numele de Inkwell Manor, iar povestea Carei a devenit celebra. 

Femeia a scris chiar si o carte despre experienta traita, pe care a intitulat-o "Rise". Vezi mai multe imagini aici!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO