O mama le-a dat replica celor care ii critica fiica de numai sase ani. Ce spun toti despre parul micutei

O mama le-a dat replica celor care ii critica fiica de numai sase ani. Ce spun toti despre parul micutei
Citeste mai mult despre: mama, critici, culori, fetita, tunsoare,
Data: 04 Noiembrie 2017
Astazi look-ul este un element foarte important in viata unei persoane. Este deasemenea extrem de important sa te simti bine in pielea ta si de aceea cei mai multi oameni incearca diferite stiluri de tunsori sau culori de par care mai de care mai ciudate, pe care ei le considera esentiale in aspectul lor fizic. 

Cele mai recente tunsori si culori au luat cu asalt internetul, iar majoritatea oamenilor le considera bizare. De aceasta data, o fetita in varsta de numai sase ani din Florida a creat controverse pe internet cu tunsoarea si mai putin obisnuita, realizata chiar de mama ei. 

Dupa ce a publicat imaginile pe internet, atat mama cat si fiica s-au confruntat cu o multime de critici din partea multor persoane. Mama fetei este hairstylist si i-a indeplinit fiicei sale dorinta de a vopsi in culorile preferate, nu inainte de a avea permisiunea scolii.
Chiar daca a ezitat la inceput, mama a decis sa publice pe internet imaginile realizate in timpul transformarii. Imediat dupa publicarea lor, aceasta s-a confruntat cu o serie de critici din partea oamenilor, dar au fost si cativa care au sustinut-o.

Acela a fost momentul in care a simtit ca trebuie sa intervina si sa le raspunda celor care ii jigneau fiica si o criticau aspru pe ea: "Pe bune? Atunci cand adultii isi vopsesc parul in nuante ciudate, de cele mai multe ori li se spune ca se poarta ca niste copii. Aici exista o contradictie. De ce sa nu ii lasam sa experimenteze atunci cand sunt mici? Cine stie ce job va avea cand va creste. Cel mai probabil nu o vor lasa sa isi vopseasca parul decat in nuante naturale. Acesta este momentul in care trebuie sa ii lasam sa experimenteze culorile."

Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO