O multime de oameni publica imagini care demonstreaza ca animalele lor pot detecta Pokemoni. Dovezile care fac furori pe internet

O multime de oameni publica imagini care demonstreaza ca animalele lor pot detecta Pokemoni. Dovezile care fac furori pe internet
Data: 26 Iulie 2016
Aplicatia Pokemon Go a devenit un adevarat fenomen mondial. Milioane de oameni si-au instalat-o pe telefoane si au pornit in cautare de pokemoni.

Mediul online este plin de povesti cu oameni care au decis sa renunte la job-uri pentru a juca Pokemon Go, dar si cu intamplari mai mult sau mai putin amuzante, traite de cei care se declara fani infocati ai jocului. 

Dupa lansarea Pokemon Go in Japonia, lucruri au luat o turnura inedita in ceea ce priveste vanatoarea de pokemoni. O multime de oameni au publicat pe retelele de socializare imagini menite sa demonstreze ca animalele lor de companie sunt capabile sa detecteze prezenta pokemonilor. 

Citeste si: A pus o tava pentru briose deasupra gratarului. Ce urmeaza e cu adevarat ingenios. Trucul pe care toti invitatii la masa il vor adora

"Antrenori" de pokemoni din toate colturile lumii declara ca au observat faptul ca animalele lor de companie se poarta ciudat atunci cand in apropierea lor apare un pokemon, scrie BoredPanda.com.

Vezi mai jos cateva dintre "dovezile" care au luat cu asalt internetul. Cei care le-au publicat sustin ca patrupezii lor stabilesc o conexiune aparte cu pokemonii. Mai mult, acestia spun ca au observat cum intre animelele lor si "micutii monstrii" are loc chiar si un contact vizual. 
Tu te-ai jucat Pokemon Go? Ce parere ai despre aceste "dovezi" publicate pe retele de socializare?
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO