O noua inregistrare revoltatoare cu "Micul Hercule" a aparut pe internet. Ce il pune tatal lui sa faca la numai 9 ani

O noua inregistrare revoltatoare cu  Micul Hercule  a aparut pe internet. Ce il pune tatal lui sa faca la numai 9 ani
Citeste mai mult despre: Giuliano Stroe, micul Hercule,
Data: 28 Octombrie 2013
Dupa ce a devenit o masina de facut bani pentru parintii lui, micul halterofil de 9 ani, declarat cel mai puternic copil din lume, este constrans acum sa-si faca un program de adulti: in cluburi, printre animatoare!

Dupa ce a devenit o masina de facut bani pentru parintii lui, micul halterofil de 9 ani, declarat cel mai puternic copil din lume, este constrans acum sa-si faca un program de adulti: in cluburi, scrie cancan.ro.

Parintii baiatului au trecut prin toate emotiile cand se discuta despre probabilitatea ca acestia sa ramana fara custodia copiilor din cauza eforturilor fizice la care erau supusi.

VIDEO AICI

Anchetatorii le-au mai dat o sansa parintilor, care au incercat sa le explice totusi ca vor binele baietilor, inclusiv al lui Giuliano. Acesta devenise o masina de facut bani, daca urmarim toate actiunile organizate de tatal sau in care cel mic este bagat la inaintare, printre animatoare.

Intr-o inregistrare publicata din nou pe internet, Giuliano apare dansand intr-un club de noapte, sub aplauzele tatalului sau, care il incurajeaza sa danseze cu "fetitele" de pe langa el.

Vorbim de un club de noapte in care animatoarele dansau pe baruri in spatele micului sportiv, fara ca parintii sa vada in asta vreo problema! Nici macar pe fanii micului halterofil aceasta inregistrare nu i-a incantat, ba chiar i-au atras atentia tatalui ca “Giuliano este prea mic pentru asta!”.


 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO