O pisică a evadat dintr-o închisoare din Sri Lanka. A fost reținută sub acuzația de contrabandă cu droguri

O pisică a evadat dintr-o închisoare din Sri Lanka. A fost reținută sub acuzația de contrabandă cu droguri
Sursa FOTO: AFP
Citeste mai mult despre: pisica, droguri, evadare, inchisoare, Sri Lanka,
Autor: Redactia
Data publicarii: 04 August 2020
Data actualizare: 04 August 2020
O pisică a fost reținută de autoritățile din Sri Lanka sub acuzația de contrabandă cu droguri și cartele SIM. Animalul de companie transporta "încărcătura" într-o pungă de plastic legată în jurul gâtului. 
  • Sursa FOTO: AFP

Pisica a fost prinsă de serviciile de informații srilankeze și închisă în închisoarea de maximă securitate Welikada , aflată în Colombo, scrie NST.

Autoritățile din Sri Lanka se pot lăuda cu rețineri cât se poate de interesante. Înainte de prinderea pisicii, poliția a capturat un vultur folosit de traficanți pentru transportul drogurilor în cartierele marginașe ale capitalei Colombo.

În momentul în care a fost prinsă de polițiști, pisica transporta două grame de heroină, un card de memorie și două cartele SIM. Din păcate, aceasta a evadat din camera în care se afla închisă în interiorul penitenciarului, informează Aruna, un cotidian local.



Sursa FOTO: AFP


Sri Lanka duce o luptă asiduă împotriva traficului de droguri. Pentru stoparea fenomenului, există ofițeri infiltrați în grupurile de traficanți de narcotice.   

În plus, penitenciarul de maximă securitate din Colombo a raportat în ultima perioadă o creștere a numărului de persoane care aruncă peste zidurile închisorii pachete are conțin telefoane mobile, încărcătoare sau droguri. 



Vezi și: Facem Level – episodul 12: zaSami a spart toate recordurile! În Apex, dar mai ales în Facem Level Challenge

 




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!