O pizzerie si-a decorat peretii cu biletele de diferite culori. Motivul absolut incredibil din spatele acestei decizii

O pizzerie si-a decorat peretii cu biletele de diferite culori. Motivul absolut incredibil din spatele acestei decizii
Citeste mai mult despre: pizza, decor, motiv, pereti,
Data publicarii: 20 Ianuarie 2015
Data actualizare: 20 Ianuarie 2015
Un lucru neobisnuit, dar care pentru unii poate parea extrem de original este faptul ca o pizzerie a ales sa isi decoreze peretii interiori cu biletele de diferite culori, iar motivul care sta in spatele acestei decizii este genial.

Biletelele sunt de la clientii care aleg sa doneze un dolar pentru ca oamenii care locuiesc pe strazi sa poata primi o bucata de pizza pe gratis.

 

Proprietarul a incepu acest program in urma cu un an atunci cand un barbat a venit in pizzerie si a intrebat daca poate cumpara o bucata de pizza pe care mai apoi sa o daruiasca unui om al strazii. 9 luni mai tarziu, programul a adunat peste 8 000 de felii de pizza donate pentru nevoiasi. Fiecare dolar inseamna si un biletel cu mesaj pe peretii interiori ai localului, dar au fost si cazuri cand cei care au avut ce sa manance in aceea zi datorita bunatatii celor din jur au scris chiar ei un mesaj.

 

"Vreau sa le multumesc celor care au donat la Rosa si mi-au asigurat un loc in care sa pot manca in fiecare zi. Maine este prima zi de munca. Fiecare dintre noi vrea sa schimbe lumea, dar pentru asta trebuie mai intai sa ne schimbam noi, iar aceasta idee este extraordinara si un exemplu in acest sens. Va multumesc!", a scris o persoana.

 

Vorba despre aceast loc s-a raspandit imediat in comunitatea oamenilor strazii, iar in fiecare zi vin cate 30-40 de oameni sa ceara o felie de pizza. Proprietarul a marturisit ca primeste suficiente donatii in fiecare zi si astfel nu se nevoit sa refuze pe cineva care vine sa ceara de mancare.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies