O prietenie care dureaza de peste 11 ani si care pentru multi este extrem de ciudata. Ce se intampla cand un om si un leu traiesc impreuna

O prietenie care dureaza de peste 11 ani si care pentru multi este extrem de ciudata. Ce se intampla cand un om si un leu traiesc impreuna
Citeste mai mult despre: Leu, animal, ce se intampla, prietenie,
Data publicarii: 16 Ianuarie 2015
Data actualizare: 16 Ianuarie 2015
Nu exista discutie despre lei care sa nu includa si partea in care esti sfatuit sa ai grija atunci cand esti in preajma lor pentru ca pot deveni periculosi.

Prietenia pe care insa, Frikkie Von Solms, un barbat de 69 de ani, de meserie ingrijitor de lei, si Zion, un leu, in varsta de 11 ani, calm, iubitor si simpatic, a reusit sa impinga putin barierele sociale.

Zion a fost nascut in captivitate de catre mama lui, dar a fost separat inca de mic de parintii lui, de teama ca tatal sau sa nu il omoare. Pentru ca a crescut in preajma barbatului, Zion s-a transformat in cel mai bun prieten al barbatului si este atat de sensibil incat atunci cand ies la plimbare, Frikkie se descalta ca sa leul este deranjat de zgomotul facut de pantofii stapanului sau.

"A fost genul de experienta de care ai parte o singura data in viata. Sa cresti alaturi de el, sa traiesti si sa inveti alaturi de el toate etapele vietii unui leu", a declarat Von Solms pentru publicatia Daily Mail.

"Oamenii vorbesc despre lei ca si cum ar fi un simplu animal, dar ei au personalitate, sunt amuzanti si au umor. Zion este un gigant simpatic. Nu a atacat niciodata oameni si am incredere completa in el", a mai adaugat barbatul.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies