O singura privire in ochii lor si esti pierdut. Vedete cu cea mai seducatoare privire

O singura privire in ochii lor si esti pierdut. Vedete cu cea mai seducatoare privire
Data publicarii: 17 Ianuarie 2015
Data actualizare: 17 Ianuarie 2015
Ochii pot dezvalui multe secrete despre personalitatea noastra. Fie ca au ochii caprui, verzi sau albastri,  sunt cateva vedete internationale si din Romania care "hipnotizeaza" publicul dintr-o singura privire.

Fie ca au ochi caprui, albastri sau verzi, celebritatile stiu cum sa isi puna in valoare aceasta calitate fizica si reusesc intotdeauna sa atraga atentia printr-o singura privire, aruncata pe sub gene.  

Ochi albastri

Despre persoanele care au ochii de o culoare albastru se spune ca sunt persoane sexuala, in sensul bun al cuvantului. Persoanele cu ochii albastri sunt, de obicei, sensibile, iar cei cu o nuanta deschisa de albastru sunt firi increzatoare, flirtrand cu cei de sex opus. Daca aceste trasaturi sunt valabile si in cazul vedetelor incluse in topul celebritatilor cu cei mai frumosi ochi, ramane de vazut.


Loredana GrozaAishwarya Rai


Ochii verzi

Persoanele care au ochii verzi sunt energice, cu o personalitate creativa. Mai mult, aceasta culoare exprima inteligenta, independenta si sponteneitate.

AntoniaRihanna


Ochi caprui

Despre oamenii care au ochii caprui se spune ca sunt persoane independente, iar de multe ori, viata alaturi de acestea poate fi una plina de perpetii.

Madalina GheneaCansu Dere 

Cansu Dere este protagonista unei dintre cele mai spectaculoase povesti de dragoste.

Vedeta interpreteaza rolul personajului Sila in serialul "Puterea Destinului", de luni pana vineri, de la 19:00, pe AcasaTV.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies