O stewardesă română i-a cucerit pe arabi cu frumusețea ei. Mulți călători ar paria că s-au întâlnit cu Angelina Jolie

O stewardesă română i-a cucerit pe arabi cu frumusețea ei. Mulți călători ar paria că s-au întâlnit cu Angelina Jolie
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 01 Iulie 2021
Data actualizare: 19 August 2022
Iulia Carmen este o tânără originară din Cluj-Napoca, de o frumusețe răpitoare, care zboară de aproape trei ani pentru compania aeriană Emirates. Înaltă, cu ochii albaștri și cu o siluetă de invidiat, Iulia a atras atenția fotografilor, pozând pentru diverse branduri. 

Iulia Carmen și-a început cariera printre nori în România, la o companie aeriană cu baza în Cluj-Napoca. După un an și jumătate, a decis că este pregătită pentru un alt nivel și a aplicat pentru un post la Emirates. Arabii au fost imediat cuceriți de frumusețea tinerei, dar și de atitudinea prietenoasă. 

Iuliei i se potrivește perfect rujul roșu și uniforma companiei, iar în unele ipostaze amintește de celebra actriță Angelina Jolie. Unii călători ar putea paria că s-au întâlnit cu vedeta în avion. (vezi galeria foto)

Prin farmecul său, Iulia a atras atenția fotografilor, devenind model. Ea a apărut în mai multe reviste de modă. Înainte de a-și urma visul de a zbura printre nori, Iulia a practicat baletul timp de 12 ani. În prezent, are o școală de balet pentru copii în Dubai, unde predă deja de 4 ani. 

Sursă foto/ Instagram/ iuliacarmen.b

Vezi și: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies