O tânără a renunțat la jobul ei pentru a vinde poze în care apare cu păr la subraț

O tânără a renunțat la jobul ei pentru a vinde poze în care apare cu păr la subraț
Citeste mai mult despre: Cherry The Mistress, par la subrat,
Data publicarii: 11 Iulie 2022
Data actualizare: 11 Iulie 2022
Cherry The Mistress are doar 20 de ani și deja face o avere din vânzarea pozelor în care apare cu păr la subraț. 

Deși majoritatea femeilor sunt foarte atente aspectul axilei, să nu cumva să nu fie pielea fină, iată că unele femei își acceptă pilozitatea, ba chiar fac și bani din asta.

Este și cazul lui Cherry The Mistress, o tânără de doar doar de ani, care a renunțat la jobul ei într-o cafenea pentru a vinde poze nud pe site-uri pentru adulți, în care apare cu păr la subraț.

Fac poze sau videoclipuri explicite. Fac filme pentru adulți – le vând pe site-uri precum OnlyFans și Fansly”.

Tânăra spune că a încetat să își mai depileze subrațul deoarece și-a dat seama că îi aduce mai multă atenție și spune că se simte foarte încrezătoare, potrivit dailystar.co.uk.

Ceea ce părea a fi un impuls de moment i-a schimbat viața lui Cherry, deoarece acum câștigă mii de lire sterline pentru crearea conținutului ei unic.

Tânra poate încasa 10.000 de dolari (8.253 lire sterline) pe lună – și uneori poate câștiga până la 15.000 de dolari (12.500 de lire sterline).

Mi-a luat mult timp și – uneori – am spus „ar trebui să renunț”. În ciuda îndoielilor ei ocazionale, Cherry a spus că și-a păstrat mentalitatea „Cred că pot face asta”.

Sursă foto: Instagram/Twitter
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies