E cea mai frumoasa femeie din Rusia. O tanara de 18 ani, care seamana izbitor cu Angelina Jolie, incoronata Miss Rusia 2013. FOTO

E cea mai frumoasa femeie din Rusia. O tanara de 18 ani, care seamana izbitor cu Angelina Jolie, incoronata Miss Rusia 2013. FOTO
Citeste mai mult despre: Elmira Abdrazakova, Miss Rusia 2013,
Data: 05 Martie 2013
O studenta in Managementul crizei la o facultate de economie din Novosibirsk a fost incoronata Miss Rusia, spre marea ei surpriza.

Frumoasa Elmira Abdrazakova, 18 ani, a declarat dupa castigarea titlului ca se simte ca in povestea cu Cenusareasa. 50 de fete au participat sambata trecuta la concursul Miss Rusia 2013.


Tanara castigatoare, care provine dintr-o familie modesta de profesori, nu are mai deloc experienta in modeling. Se poate lauda doar cu cateva aparitii in cataloagele unor reviste de moda si cam atat.  Nu se astepta deloc sa castige in fata adversarelor ei si a declarat emotionata ca se simte ca intr-un basm devenit realitate. 


FOTO: GETTY IMAGES

Elmira a castigat si un premiu de 100.000 de dolari, o masina noua si coronita de Miss Rusia, impodobita cu diamante, a carei valoare e estimata la mai mult de 1 milion de dolari.

Elmira isi va reprezenta tara la concursul Miss Universe si Miss World. Poreclita Angelina Jolie din Rusia, asemanarea rusoacei cu celebra actrita de la Holywood este izbitoare.


 Sursa: dailymail.co.uk

FULLSCREEN
Sosia Angelinei Jolie din Rusia, Cenusareasa din viata reala. Cum a ajuns sa castige o coronita de Miss in valoare de 1 milion de dolari
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO