O tanara de 23 de ani a fost desfigurata de muscatura unui caine pitbull

O tanara de 23 de ani a fost desfigurata de muscatura unui caine pitbull
Data: 14 Mai 2018
Suzel Mackintosh, o tanara fotomodel din Marea Britanie a fost sfasiata de cainele pitbull al unor prieteni la sfarsitul anului trecut. Incidentul inspaimantator a lasat urme definitive pe chipul tinerei, iar povestea a devenit virala pe internet.

Tragedia s-a produs la sfarsiul anului trecut, cand tanara se afla in vacanta la niste prieteni din Australia. Suzel a povestit pentru Viralthread ca era intr-o excursie cu cortul alaturi de prietenii sai si de cainele pitbull al unuia dintre ei. Dupa o zi in care au interactionat si s-au jucat cu animalul, tinerii l-au adapostit pe timpul noptii intr-o masina.

"Aveam nevoie de ceva din masina, iar cand am deschis usa mi-a sarit direct in fata. Nu am facut nimic sa il provoc. Am simtit cum nasul mi s-a desprins de pe fata cand m-a muscat", a marturisit tanara pentru Viralthread.

Tanara a fost transportata de urgenta la spital, iar doctorii au facut tot posibilul pentru a-i salva chipul, insa a ramas cu cicatrici permanente. La jumatate de an de la teribilul incident Suzel a gasit curajul de a-si continua cariera, in ciuda depresiei puternice in care a cazut.

 

???? @shotsbyiain ???? @hotmiamistyles

A post shared by S U Z E L M A C K I N T O S H (@suzelmackintosh) on

Cu ajutorul produselor de machiaj si a programelor de editat fotografii aceasta reuseste sa faca in continuare modelling si este un adevarat exemplu pentru tinerele aflate la inceput de drum.

 

???? @perrywinklephotography

A post shared by S U Z E L M A C K I N T O S H (@suzelmackintosh) on
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO