O tânără l-a dat în judecată pe medicul mamei ei pentru că i-a permis să o nască. Aceasta a câștigat procesul

O tânără l-a dat în judecată pe medicul mamei ei pentru că i-a permis să o nască. Aceasta a câștigat procesul
Citeste mai mult despre: Evie Toombes, doctor, Philip Mitchell,
Data publicarii: 03 Decembrie 2021
Data actualizare: 15 Mai 2022
Evie, în vârstă de 20 de ani, l-a dus în judecată pe doctorul Philip Mitchell pentru că nu i-a sfătuit corect mama în timp ce aceasta era însărcinată.

O femeie care l-a dat în judecată pe medicul mamei sale - susținând că nu ar fi trebuit să se nască niciodată – a câștigat în instanță milioane de lire. Evie Toombes a luat această decizie din cauza problemei de sănătate pe care o are. 

Mai exact, tânara are spina bifida un defect la nivelul coloanei vertebrale care constă în lipsa sudurii complete a arcului vertebral, astfel încat maduva spinării râmâne neprotejată. Această malformație congenitală poate determina complicatiil neurologice serioase. Această malformație o ține pe Evie uneori și 24 de ore pe zi conectată la tuburi, scrie ndtv.com.

Evie Toombes susține că, dacă doctorul Mitchell i-ar fi spus mamei ei că trebuie să ia suplimente de acid folic pentru a minimiza riscul ca spina bifida să-i afecteze copilul, ea ar fi amânat să rămână însărcinată. Acest lucru, la rândul său, ar fi însemnat că Evie nu s-ar fi născut niciodată.

Sursă foto: Instagram Evie Toombes
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!