O veritabila caracatita a coruptiei se extinde nestingherita chiar langa Bucuresti. Azi, de la 18.00, la "Romania, te iubesc"

O veritabila caracatita a coruptiei se extinde nestingherita chiar langa Bucuresti. Azi, de la 18.00, la Romania, te iubesc
Data publicarii: 30 Martie 2014
Data actualizare: 30 Martie 2014
Romania e plina de oameni care plang in pumni si imbatranesc prin tribunale, in cautarea dreptatii, pentru ca de ani de zile dau piept cu clanuri din care fac parte samsari imobiliari, primari si chiar inalti demnitari.

Duminica, 30 martie, de la 18:00, intr-o noua ancheta marca "Romania, te iubesc!", telespectatorii ProTV vor putea vedea cum la doi pasi de Capitala actioneaza de ani buni un grup de oameni cercetati penal care pozeaza in aparatorii legii.

"Am  intrat in culisele unei filiere de tip mafiot, cu ramificatii in administratie, justitie si pana la Guvern. Vorbim de fapte grave de coruptie si dosare tinute la sertar. Va prezint in detaliu cum actioneaza o caracatita bine organizata, cat de usor si eficient pot fi comandate evacuari, retineri si arestari, dar si ce costuri implica astfel de actiuni”, declara Rares Nastase. 

Ancheta pe care telespectatorii ProTV o vor putea urmari duminica, la "Romania, te iubesc!" reprezinta unul dintre cele mai solicitante subiecte la care a lucrat Rares pana acum. „Am avut multe filmari cu camera ascunsa dar am si dus multa munca de convingere pentru obtinerea unor declaratii halucinante, iar filmarea a fost cu atat mai dificila cu cat am abordat un subiect incomod – mafia din justitie”, a mai precizat Rares. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies