O vezi in fiecare seara la TV, dar o recunosti in aceasta imagine?

O vezi in fiecare seara la TV, dar o recunosti in aceasta imagine?
Citeste mai mult despre: Amalia Enache,
Data: 06 Martie 2014
Amalia Enache este una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv din Romania.

Prezentatoarea stirilor ProTV de la ora 22:30 a publicat pe pagina personala de Facebook o fotografie cu ea din copilarie, iar prietenii virtuali s-au grabit sa-si arate aprecierea. 

Amalia Enache e mandra de copilaria ei la tara, insa a observat cu amuzament ca, inca de cand era mica, ii placea sa fie in fata camerei.

 

La inceputul acestui an, Amalia Enache a vizitat India, Pakistan, Bangladesh, Filipine, Somalia si Iran in doar 7 zile. Acesta a fost sentimentul prezentatoarei Stirilor Noptii de la ProTV dupa ce si-a petrecut vacanta in Dubai.
 

Cine povesteste doar despre shoppingul din Dubai dupa ce a fost acolo inteleg la fel de mult ca cel care vine in Romania doar pentru ca a auzit ca ar fi fete frumoase pe aici”, afirma cu tarie Amalia care a descoperit un adevarat miraj in Dubai, un Babilon adunat in desert din viziunea unor conducatori care au avut ambitia de a schimba destinul tarii lor.   

Primul lucru pe care Amalia l-a remarcat cand a ajuns in Dubai, imediat dupa ce avionul a aterizat, a fost ca luna era intoarsa: “Taiata pe jumatate, felia nu era la orizontala cum o stiam, ci pe verticala, cu partea rotunjita in jos. Acest "altfel" avea sa ma urmareasca toata saptamana mea de vacanta acolo.”, isi incepe Amalia jurnalul de vacanta. 

Amalia nu poate adormi jurnalistul din ea in nicio vacanta in care merge, asa ca in Dubai, ea a cautat zonele neturistice, cartierele nepopulare si si-a propus sa gaseasca detaliile in tabloul general al lumii noi in care a ajuns: “M-am intors cu impresia clara ca Dubaiul e ceea ce-mi imaginez eu despre Egiptul antic in vremea in care isi ridica piramidele. Aceeasi senzatie de constructii megalitice, aproape extraterestre, aceleasi ambitii faraonice, aceeasi putere a conducatorilor de a sfida imposibilul, de a schimba destinul unui popor si de a se juca cu limitele imaginatiei. Si, probabil, cu acelasi pret uman. Dubaiul acesta de construit si petrolul de extras au atras o armata de imigranti saraci. India, Pakistan, Bangladesh, Filipine, Somalia si Iran sunt tarile din care au venit cei care astazi inseamna circa 85 la suta din populatia acestui stat din Emirate. Asadar, am fost cate putin in toate aceste tari, pentru ca oamenii acestia si-au facut cartiere intregi in care traiesc ca la ei acasa.”, a povestit jurnalista de la ProTV. 


FULLSCREEN
O vezi in fiecare seara la TV, dar o recunosti in aceasta imagine?
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO