O zi speciala duminica la Stirile PRO TV si Romania, te iubesc!

O zi speciala duminica la Stirile PRO TV si Romania, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Stirile ProTV, Romania te iubesc,
Data publicarii: 31 Octombrie 2014
Data actualizare: 31 Octombrie 2014
In aceasta duminica Stirile PRO TV si Romania, te iubesc! vor prezenta o zi speciala ce va cuprinde o selectie de materiale realizate de corespondentii Stirilor. Personajele principale sunt oameni deosebiti care reusesc sa stranga in jurul lor comunitati intregi, oameni care sunt un exemplu pentru ceilalti, care dincolo de interesul propriu vad interesul localitatilor in care traiesc. Toti sunt oameni obisnuiti care au gasit solutii prin care sa imbunatateasca vietile celor din jur.

Materialele vor vorbi despre medicii din Galati care pleaca cate un weekend intr-o localitate mica unde instaleaza un spital de campanie. Vom cunoaste si povestea unei austriece care s-a stabilit la Sibiu si a ajutat la dezvoltarea unui sat. Ea a reusit sa faca fierarie, lacatuserie, dulgherie si unitate turistica. Toate au fost realizate cu bani de la sponsori, dar pe care i-a conditionat sa lucreze cu forta de munca din sat. Inainte sa vina ea in sat somajul era de 90%.

Tot duminica vom descoperi cine este preotul bun la toate din Gaujani, care ajuta comunitatea cu tot ce ii sta in putinta, alaturi de  povestea mamelor care predau arhitectura la scoala pentru a le crea copiilor simtul estetic. Mamele arhitecte vorbesc despre dezastrul urbanistic care s-a intamplat in Romania in ultimii 20 de ani, deoarece coruptia a intervenit in procesul aprobarilor de constructie. In aceasta editie speciala vom afla si despre manifestul de la Baiculesti care ii invata pe oameni sa faca munca in folosul comunitatii daca nu au bani sa plateasca taxele.

Doi profesori de biologie, sot si sotie, isi dedica timpul si cunostintele pentru copiii dornici sa invete, oferind meditatii gratuite celor care vor sa urmeze Facultatea de Medicina din Iasi. De asemenea, vom afla si povestea unui fermier care a reusit sa ofere locuri de munca pentru 200 de localnici angajati permanent si 120 sezonier. 

Aceste subiecte, dar si multe altele care pun in lumina povestile unor oameni deosebiti, care au ales sa isi dedice viata unor scopuri nobile vor fi prezentate duminica in cadrul Stirilor PRO TV si Romania, te iubesc!.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies