"Oală caută capac"! Cum vrea o femeie de 42 de ani să găsească pe cineva cu care să facă un copil

Oală caută capac ! Cum vrea o femeie de 42 de ani să găsească pe cineva cu care să facă un copil
Citeste mai mult despre: matrimoniale, anunt,
Data publicarii: 26 Ianuarie 2022
Data actualizare: 08 Mai 2022
Nu prea a avut noroc în dragoste de-a lungul timpului, dar acum când ceasul biologic ticăie s-a decis că e timpul să schimbe lucrurile în plan sentimental. O femeie de 42 de ani, rezidentă în Zürich, vrea cu orice preț să-și găsească un bărbat cu care să facă un copil.

Conștientă nu mai are foarte mult timp, fertilitatea fiind afectată după o anumită vârstă, Silvia Triebl a pus la cale un plan bine structurat pentru a întâlni partenerul ideal.

"Oala caută capac", campanie publicitară inedită

A plătit pentru spații publicitare în locuri cheie din oraș, unde a pus bannere uriașe cu anunțul și a dezvoltat și un site conceput special, unde pretendenții pot depune aplicații.

Proiectul are o denumire inedită: „Oala caută capac”. Campania publicitară a început pe 3 ianuarie și va dura până pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, atunci când Silvia Triebl promite să-și cunoască personal admiratorii.

„Nu poți spune doar că vrei copii, dar ce să ascund? Sunt o femeie matură, care dă cărțile pe față. Pur și simplu nu mai am timp. Pentru mine, ceasul biologic bate, nu mai am mult timp. Dar îmi doresc foarte mult să devin mamă", a mărturisit femeia.

Ce calități trebuie să aibă alesul: „Să fie cu picioarele pe pământ, să aibă simțul umorului și, bineînțeles, să-și dorească să aibă copii”.

De meserie restaurator și autor de cărți pentru copii, femeia care locuiește acum în Elveția a făcut câteva confidențe. Ea spune că 2021 a fost un an greu: a suferit un avort spontan, iar iubitul ei a părăsit-o. „Lumea s-a prăbușit atunci pentru mine”.

Acum încearcă să treacă peste tragedie și speră să aibă șansa ei la fericire și la familia mult visată.

Silvia Triebl spune despre ea că este un bucătar pasionat și se descrie "ca un amestec de usturoi, ardei iute și ghimbir”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!