Oana Andoni a născut. Primele declarații ale fericitei mămici

Oana Andoni a născut. Primele declarații ale fericitei mămici
Citeste mai mult despre: Oana Andoni, a nascut,
Data: 08 Octombrie 2019
Oana Andoni, prezentatoarea Știrilor PRO TV de la ora 19:00, din weekend, a devenit mamă pentru a doua oară. Astăzi, ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă care a primit din partea medicilor nota zece la naștere. 

Venirea pe lume a celui de-al doilea copil a fost o adevărată bucurie pentru Oana și soțul ei: ”Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât eu, cât și soțul meu ne-am dorit ca familia noastră să se mărească”, ne-a spus Oana Andoni în urmă cu câteva luni, imediat după ce a aflat că este însărcinată. 

Emoționată și extrem de fericită, Oana Andoni ne-a declarat imediat după naștere că abia așteaptă să ajungă acasă, unde o așteaptă fiica ei cea mare: ”Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viața noastră. Mulțumesc doamnei doctor Roxana Constantin, un om deosebit care mi-a fost alături pe parcursul întregului drum, așa cum s-a întâmplat și la prima sarcină. Așteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viață nouă în formulă completă”. 

Oana Andoni mai are o fetiță, Erica (8 ani), pe care o ține departe de lumina reflectoarelor.

Vezi și: "The Lion King" detronează "Frozen" ca animație cu cele mai mari incasări


FULLSCREEN
Oana Andoni a născut. Primele declarații ale fericitei mămici
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO