Oana Andoni, amintiri despre primul chiul cu toata clasa

Oana Andoni, amintiri despre primul chiul cu toata clasa
Citeste mai mult despre: Oana Andoni, prima zi de scoala,
Data: 18 Septembrie 2009
Oana Andoni, prezentatoarea Stirilor Pro Tv din week end, inti impartaseste, intr-un interviu exclusiv www.protv.ro, peripetii din scoala si liceu.

Iti mai amintesti cum a fost in prima zi de scoala?
Mi-am dorit foarte mult sa merg la scoala, sa invat cat mai repede sa scriu si sa citesc. Am asteptat prima zi de scoala cu multa nerabdare. Si o tin minte perfect! Eram extrem de emotionata, doar ascultand la radio, pe 15 septembrie dimineata, cantecele ce te indemnau sa fii un scolar bun. Mi se indeplinea un vis... acela de a descoperi lumea celor mai mari ca mine. Pentru prima oara simteam cum cresc, ca depindea doar de mine sa devin un om mare.

Citește și

Mai pastrezi legatura cu vreunul dintre colegii din clasa I?
Din pacate, nu.

Materii preferate
La liceu mi-au placut foarte mult literatura si limbile straine, mai putin matematica, fizica si chimia, fiindca eram la o clasa cu profil uman.

Cea mai mare nazbatie
Pe la inceputul clasei a IX-a aveam o tema grea la matematica, pe care mai bine de trei sferturi dintre noi nu o facuseram. In timpul orei de dinaintea acelui curs, am trimis biletele in care stabileam sa chiulim toata clasa si astfel, profesorul nu putea sa ne puna absenta tuturor. Am reusit cu mare greutate sa ne strecuram cocosati, in sir indian, pe sub geamul cancelariei in timpul pauzei si cand am ajuns victoriosi in parc, la numaratoare.... lipsea unul. Era tocilara clasei, care se ascunsese in baie si care se intorsese singura la ora, pregatita sa dea o lucrare de control. Noi am scapat de lucrare, dar am primit absenta in acea zi.

Prima nota proasta
Pana la liceu nu am luat note mici, iar daca nu primeam 10 ma cam necajeam. Apoi, cand am mai crescut, o nota mai mica ma motiva sa invat mai mult.
 
Ce ti se parea cel mai dificil in perioada scolii?
Nu prea mi se parea nimic dificil la scoala, mie imi placea foarte mult. Poate atunci cand eram nevoita sa mai inventez cate o scuza caraghioasa, daca veneam cu o tema nefacuta sau intarziam.

Ai stat intr-o anumita banca?
Am stat multi ani in prima si apoi in cea de-a doua banca. Pe la sfarsitul liceului, am ajuns cam prin ultimele banci (ne-am adunat un grup vesel de fete acolo si era mai distractiv).

Cand ai copiat prima data?
Nu mai tin minte exact, dar cred ca eram prin clasa a 9-a ...

Iti mai amintesti cum arata primul coleg de banca?
Da, o vecina – Alina.
 

FULLSCREEN
Oana Andoni, amintiri despre primul chiul cu toata clasa
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies