Oana Andoni prezintă o nouă emisiune intitulată "Cafea Cu Visuri"

Citeste mai mult despre: Oana Andoni,
Data publicarii: 27 Ianuarie 2023
Data actualizare: 27 Ianuarie 2023
Oana Andoni, prezentatoarea știrilor Pro TV se alătură mediului online cu un proiect intitulat "Cafea cu visuri", ale căror episoade vor fi disponibile pe canalul de Youtube cu același nume.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Oana Andoni a vorbit despre acest proiect special, ce constă în discuții cu persoane cunoscute din România, despre călătorii sau călătorii cu copiii, visuri împlinite sau neîmplinite.

"E un proiect pe sufletul meu. Acolo am adunat tot ce mai bun şi mai frumos în viaţa noastră. Locuri frumoase, oameni frumoşi, reuşite. Am încercat să aflu de la invitaţi ce visuri au avut şi pe care şi le-au împlinit. Unii au avut visuri de copii, de la trei ani voiau să ajungă prezentatoare de ştiri şi au reuşit. Nici nu se gândeau că peste ani de zile visul va deveni realitate.

Am aflat şi de visuri neîmplinite încă, dar rămase undeva în aer, cu gândul că într-o zi pot deveni realitate.

Proiectul e despre călătorii, poate fi o destinaţie de vis sau poate speri să ajungi într-un loc pe care ţi l-ai dorit.", a dezvaluti aceasta în cadrul emisiunii " La Măruță".

Primul invitat în cadrul emisiunii "Cafea cu visuri" a fost Ramona Păun, prezentatoarea știrilor din sport.

 "Ramona Păun are nişte poveşti foarte frumoase şi captivante, zic eu, dar mai are şi un vis excentric", a spus Oana Andoni despre aceasta.

Sursă foto: Instagram
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!