Oana Cuzino da petrecere virtuala de ziua sa de nastere

Oana Cuzino da petrecere virtuala de ziua sa de nastere
Citeste mai mult despre: Oana Cuzino,
Data: 19 Iunie 2013
Pe 20 iunie, Oana Cuzino da petrecere virtuala cu ocazia zilei sale de nastere. Anul acesta, prezentatoarea emisiunii “Ce se intampla, doctore?”, de la Pro Tv sarbatoreste pe internet implinirea a 42 de ani, alaturi de cititorii sai, odata cu relansarea site-ului care ii poarta numele: www.oanacuzino.ro.

“Cadoul meu, pentru mine, pe internet va fi! www.oanacuzino.ro este un site de health & beauty, in care am investit sufleteste foarte mult si care va fi lansat chiar de ziua mea. Asa ca anul acesta voi face o petrecere virtuala”, a declarat Oana.

Mai mult decat atat, Oana le promite fanilor o multime de surprize, respectand obiceiul de “a face cinste” cu ocazia aniversarii sale: “Nu ii cinstesc doar de ziua mea, ci si cateva zile dupa! O sa avem premii frumoase pentru ei inca de la inceput, asa ca ii invit pe site-ul nostru si pe pagina mea de Facebook pentru mai multe detalii. ii cinstesc si cu sfaturi legate de sanatatea lor, de sport, de un mod de viata sanatos, de copii si multe altele pe care le pot descoperi pe site”.Daca in anii trecuti obisnuia sa plece in vacanta cu familia de ziua ei, Oana a “incalcat” traditia de data aceasta, fara sa-i supere prea tare pe sotul si pe fetita sa: “Sunt foarte recunoscatoare pentru ca sunt intelegatori si imi sunt mereu alaturi. Faptul ca lansam www.oanacuzino.ro nu inseamna ruperea unei traditii de familie, ci o noua experienta de care ne bucuram impreuna. Cred ca toti trei am fi fericiti daca si in anul viitor, vom avea o astfel de ocazie frumoasa de sarbatorit, pe langa ziua mea”.

Sanatate, frumusete, sfaturi direct de la specialistii in medicina si pishologie, toate se vor regasi in noul proiect al Oanei Cuzino. Prezentatoarea “Ce se intampla, doctore?”, mereu aproape de cititorii sai, isi doreste sa transforme site-ul intr-unul “de referinta, o enciclopedie de health, beauty si lifestyle”: “Va fi un site bazat foarte mult pe imagine, deci vizual si usor de navigat.  Imi propun sa fiu mai aproape de comunitatea virtuala pe care am creat-o in timp  si sa pastrez pe mai departe o legatura directa cu cititorii mei. Putin mai incolo vom avea si o parte de video, care va reuni specialisti din mai multe sfere, predominant medicina si psihologie, insa nu doar atat. Viata inseamna si multe alte domenii si vreau ca alaturi de prietenii mei virtuali sa vedem lumea in intregul ei”.

FULLSCREEN
Oana Cuzino da petrecere virtuala de ziua sa de nastere
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO