Oana de la Genius, transformare radicală. Nici cei mai fideli fani nu au recunoscut-o cu cel mai recent look

Oana de la Genius, transformare radicală. Nici cei mai fideli fani nu au recunoscut-o cu cel mai recent look
Citeste mai mult despre: Oana de la Genius, Oana Vincu,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 23 Noiembrie 2021
Data actualizare: 23 Noiembrie 2021
Deși s-a retras de ani de zile din peisajul monden românesc, Oana de la Genius ne trezește amintiri plăcute de fiecare dată când o vedem. Cine nu a fredonat măcar o dată “Ola, ola e, macho man” sau "Ciocolata e a mea, nu o dau la nimenea"? E ok dacă nu vreți să recunoașteți, noi știm că ați făcut-o la vreun “chef” de pomină :) 

Oana Vincu nu s-a retras însă chiar definitiv din lumea spectacolului. În urmă cu câțiva ani a impresionat în musicalul “Romeo și Julieta”, în rolul lui Lady Capuletti, care s-a jucat la Timișoara.

Deși și-a încercat norocul și în Statele Unite, unde a stat câțiva ani alături de fostul ei iubit, colegul Cezar de la Genius, Oana și-a găsit fericirea tot în România. În prezent, aceasta locuiește în Timișoara și este profesoară de canto.

De-a lungul timpului, Oana a trecut printr-o mulțime de schimbări de look, iar cea mai recentă i-a impresionat pe followerii ei. A fost brunetă, roșcată, șatenă, blondă, iar acum are părul blond cu șuvițe violet. 

Oana a încărcat imaginea pe Facebook, unde a primit sute de like-uri și complimente. “Wow, te prinde bine!”, “Una din cele mai frumoase voci ! Îmi este dor de Genius”, “Wow, ce frumoasă ești! Atât de bine te prinde aceasta culoare...radiezi lumina!”, “Ce frumoasă este această femeie.....nu am mai văzut-o de mult!”, sunt doar o parte din comentarii.

Sursa foto: FACEBOOK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies