Oana Roman se mărită iar cu Marius Elisei! Cum va arăta rochia de mireasă?

Oana Roman se mărită iar cu Marius Elisei! Cum va arăta rochia de mireasă?
Data publicarii: 08 Iulie 2021
Data actualizare: 08 Iulie 2021
Oana Roman a povestit că, dacă nu a făcut ceremonie de dezlegare la Biserică, acum e nevoie doar de una de reînnoire a jurămintelor.
Pentru că abia așteaptă, a explicat și cum va arăta rochia de mireasă pe care o va îmbrăca la vârsta de 45 de ani pentru a-și reînnoi jurămintele alături de Marius Elisei.
 
”Vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie ivoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a mai spus fiica lui Petre Roman în cadrul unei emisiuni mondene.

Vedeta pare să fie mai fericită ca oricând, mai ales că Marius Elisei a făcut tot posibilul să-i intre din nou în grații. Mai mult, a copleșit-o cu flori și cu atenții. La o televiziune care tratează subiecte mondene, vedeta a afirmat:

"Florile pe care mi le ia tot timpul sunt puse în câte ceva și când se usucă păstrăm ghiveciul și Isa face colecție. Deja biroul e plin, de la câte flori primesc. A fost la început romantic, iar acum iarăși. Si eu îl iubesc foarte mult”.
 


 

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe VOYO

VEDEȚI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE:

FOTO: OANA ROMAN INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies