Oana Roman și Marius Elisei au din nou neînțelegeri? "Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul"

Oana Roman și Marius Elisei au din nou neînțelegeri? Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul
Citeste mai mult despre: Oana Roman, Marius Elisei, relatie,
Data publicarii: 15 Iunie 2022
Data actualizare: 15 Iunie 2022
S-au iubit, s-au căsătorit, s-au despărțit, s-au împăcat apoi, dar acum se pare că există din nou conflicte.

La o emisiune TV, Oana Roman a vorbit despre relația ei:

„Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură”

Citeşte întreaga ştire: Oana Roman, declarații neașteptate despre relația cu Marius Elisei: „Am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură.”

„Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri… Se spune că rufele se spală în familie”, a mai spus Oana Roman.


 

La rândul său, Marius Elisei a postat două mesaje pe Instagram în care a dat clar de înțeles, la story, că nu se simte confortabil în poziția în care este, dar că alege să nu dea replica public, deși ar putea face asta: 

„Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul. Adevărul te costă scump (…) Nu regret nimic în viața asta, doar trei aspecte: 1,2,3. Sunt doar pentru mine”, a fost mesajul publicat de acesta. 

FOTO:

OANA ROMAN INSTAGRAM

MARIUS ELISEI INSTAGRAM

Vezi și: Cum să te promovezi pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!