Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după 10 ani de relație: Am încercat cat s-a putut. Nu s-a mai putut

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după 10 ani de relație: Am încercat cat s-a putut. Nu s-a mai putut
Citeste mai mult despre: Oana Roman, Marius Elisei,
Data publicarii: 27 Ianuarie 2023
Data actualizare: 27 Ianuarie 2023
Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după 10 ani de relație. Vedeta a dat vestea pe rețelele sociale, la puțin timp după aniversarea lor de 10 ani. Tot în mediul online, Oana Roman a dezvăluit și cum s-a produs separarea, dar și cum se simte în această situație.

Oana Roman și Marius Elisei formau un cuplu de 10 ani și, în ciuda faptului că lucrurile nu mergeau tocmai bine între ei, având în vedere că au divorțat în 2021 și s-au împăcat la scurt timp după, nimeni nu se aștepta ca acum să se despartă definitiv. Ba mai mult Marius Elisei a părăsit locuința lor, lăsând-o pe Oana singură cu fetița lor și celelalte responsabilități:

„Este un lucru pe care ni l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra viețîi, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.

Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet, a început prin a spune Oana Roman pe Instagram.

Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură cu toate pe cap. Trebuie să am grijă și de copil, și de casă, și de mama, și de cumpărături, și să muncesc, să plătesc facturi și să le fac pe toate, dar asta e. El nu mai locuiește cu noi. Am hotărât acest lucru, doar că el a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit. Atâta tot. Cum am scris și în story-ul anterior, eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit. Fiecare cu greșelile lui. Fiecare cu problemele lui”.

Oana Roman a continuat insistând că nu și-a dorit despărțirea, însă nu se mai simțea fericită de mult timp, iar tensiunea dintre ei era din ce în ce mai mare:

„Ultima perioadă, cel puțîn din punctul meu de vedere, ultimul an a fost foarte greu. Eu l-am trăit că pe o povară, că pe o situație extrem de tensionată în care nu m-am simțit bine, nu m-am simțit împăcâtă. Nu m-am simțit fericită și am trăit-o așa degeaba. Eu am spus că lucrul acesta trebuia să se întâmple de mai demult. El a insistat foarte mult că Luna să facă pui, deși eu nu mi-am dorit lucrul acesta și asta e. Nu și-a asumat această responsabilitate. Probabil că el avea varianta lui, o să spună adevărul lui, nu mă interesează”.

Despărțirea a fost confirmată și de Marius Elisei, acesta mărturisind că și-a dorit extrem de mult ca familia lor să rămână împreună, însă a ajuns la concluzia că Oana nu este persoana potrivită pentru acest lucru și nu dorește să mai aibă legătură cu ea:

„Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu această fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu trebuie să fie făcut public totul. Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai.“

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!