Oana Roman, stări contradictorii cauzate de problemele de sănătate ale Mioarei Roman

Oana Roman, stări contradictorii cauzate de problemele de sănătate ale Mioarei Roman
Citeste mai mult despre: Oana Roman, mama, sanatate,
Data publicarii: 28 Mai 2021
Data actualizare: 28 Mai 2021
Mioara Roman are 81 de ani, se confruntă cu probleme serioase de sănătate, iar fiica ei face tot ce poate ca să o sprijine.  
După ce Mioara a fost internată într-un centru medical de recuperare, s-a întors acasă, iar Oana face eforturi să o vadă bine pe cea care i-a dat viață. 
 
După cum a arătat și pe Instagram, a fost aproape șocată când  s-a dus la farmacie să cumpere rețeta cu medicamentele pe care le-a prescris medicul Mioarei Roman pentru următoarele două luni.

"Am avut o zi plină! Am filmat ore întregi pentru emisiune, am fost la medicul de familie să îi iau reţeta mamei. Am avut programare. Voiam să vă arăt ceva. O pungă plină de medicamente. Astea îi ajung două luni. Cred că sunt 20 de cutii de medicamente. Asta este! “, a povestit Oana Roman pe pagina personală de Instagram.


 

"Familia mea este cea mai grea povară pe care o duc", a povestit Oana Roman, printre lacrimi, la emisiunea Andreei Mantea.
 
Cu toate acestea, tot Oana a scris pe Instagram după ce mama ei s-a întors acasă de la centrul de recuperare unde a stat două luni - centru plătit tot de fata ei:

"Înainte ca mama sa facă recuperare nu era foarte bine si nu arăta ok. Sunt mandră că după o lună de tratament, mama arată asa la 81 de ani. Azi am mers împreună la coafor și mi s-a părut atat de elegantă și distinsă și mult mai în formă.  I-am făcut cadou de ziua ei acest sacou superb și am avut o mare plăcere să ne facă Isa o poză. E o poză făcută în zi Sfântă și sunt tare liniștită în suflet că mama e bine și fac pentru ea tot ce pot." 


FOTO: OANA ROMAN INSTAGRAM

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: EURO 2020: Fotbalul se joacă la PRO TV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies