Oana și Viorel Lis s-au infectat cu noul coronavirus. Sunt internați în aceeași rezervă de spital 

Oana și Viorel Lis s-au infectat cu noul coronavirus. Sunt internați în aceeași rezervă de spital
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 15 Noiembrie 2021
Data actualizare: 15 Noiembrie 2021
Oana și Viorel Lis se numără printre cei care s-au infectat cu noul coronavirus. Vineri seară, Viorel Lis a fost internat la Insitutul "Matei Balș", iar în cursul weekendului starea de sănătate a Oanei s-a înrăutățit, astfel și ea a fost transportată la spital. 

Soții Oana și Viorel Lis sunt infectați cu SARS-CoV-2. Ambii sunt internați la Institul "Matei Balș", iar Viorel este ținut sub strictă supraveghere ținând cont de faptul că are un număr mare de alte afecțiuni. Contactat telefonic, în cadrul unei emisiuni televizate, Viorel Lis a vorbit despre starea sa de sănătate și a mărturisit că nu se află în cea mai bună formă. ”Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc, că nu mi-e bine", a declarat acesta.

Viorel Lis, probleme serioase de sănătate

De ceva vreme, Viorel Lis se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Recent a suferit o semi-pareză care i-a afectat în mod considerabil mobilitatea, potrivit declarațiilor oferite de către soția sa.

“Viorel a făcut parestezii pe picioare. Nu mai poate să meargă bine, din cauza statului în casă. L-a afectat foarte tare pandemia asta. Nu prea mai poate să iasă, merge foarte greu”, a declarat Oana. ”Am făcut recuperare la privat, s-a recuperat însă puțin, cam 10 la sută. O ducem foarte greu cu banii. Când a făcut atac vascular am dat 16 milioane pe un RMN“, mărturisea aceasta, în urmă cu câteva luni. 

Vezi și: Războiul dintre Leonardo DiCaprio și Jeff Bezos
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!