Oana Tache si Stefan Stan sunt ambasadorii Semimaratonului International Bucuresti

Oana Tache si Stefan Stan sunt ambasadorii Semimaratonului International Bucuresti
Data publicarii: 15 Mai 2015
Data actualizare: 15 Mai 2015
Aflat la cea de a patra editie, Bucharest Half Marathon va avea loc pe 16 si 17 mai. Evenimentul isi pastreaza formatul de la editiile precedente – ziua de sambata fiind dedicata Cursei Copiilor, iar cea de duminica Semimaratonului, Cursei de 10 km, Stafetelor si Cursei Populare. 

Stefan Stan si Oana Tache sunt printre ambasadorii editiei de anul acesta, alaturi  de actorul si regizorul Dan Puric, artistul Calin Goia si campioni precum Andreea Raducan, Doina Ignat, Viorica Susanu, Georgeta Andrunache.

“Alergam intruna si nu de fiecare data pentru noi. Vrem sau nu vrem, dam in fiecare zi casting pentru rolul lui Tom Hanks din Forrest Gump, luam cu brio, dar n-avem timp sa ne si bucuram. Asta e o ocazie perfecta sa schimbam lucrurile. Sunt incantata ca am ocazia sa ma alatur in calitate de ambasador si prezentator al Semimaratonului Bucuresti. Ne vedem duminica, la start!”, a declarat Oana Tache. 

“Un maraton este o proba in care trebuie sa dovedesti tarie psihica, tot atat de multa pe cat iti este solicitata rezistenta fizica. Pentru mine, participarea la Bucharest Half Marathon 2015 este o noua provocare, care imi va testa limitele, iar alegerea ca unul dintre ambasadorii evenimentului ma motiveaza si mai mult sa particip”, a declarat Stefan Stan. 

Pe langa cele doua mari evenimente anuale - Bucharest Half Marathon si Bucharest Marathon, Asociatia Bucharest Running Club va sprijini in acest an organizarea crosului caritabil „Race for the cure” al Fundatiei Renasterea, care se va desfasura in data de 7 iunie 2015.

Cauzele sociale sustinute de ABRC sunt: Hope and Homes for Children, HOSPICE Casa Sperantei, Fundatia Olimpica Romana,  WWF-Team Panda Romania, Light into Europe, United Way, Viitor Plus, Little People, Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (A.I.T.A.), SOS Infertilitatea, Fundatia Star Storage, Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual, Hand 2 Hand, Concordia, Fundatia pentru Dezvoltarea Popoarelor, Fundatia Ajungem Mari.

Asociatia Bucharest Running Club, organizator al evenimentelor, a anuntat ca editiile de anul trecut ale Bucharest International Half Marathon si Bucharest International Marathon au reunit 14.000 de alergatori din 55 de tari, 20.000 de suporteri si 1.000 de voluntari, fiind singurele competitii din Romania inscrise in calendarele internationale IAAF si AIMS, datorita standardelor inalte carora li se conformeaza. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!